Ludoteca en Família

Mares fent un taller amb les seves filles

Enguany, degut a les mesures de prevenció vers el COVID19, estem buscant la millor forma de seguir fent activitats per a tothom.

Ben aviat us informarem de com hem decidit fer-ho.

La Ludoteca en Família és un espai de joc, d’experimentació i de descoberta, on els infants comparteixen una estona de joc amb els seus pares, avis o germans/es. A més de poder relacionar-se amb d’altres infants i altres adults. És un espai de trobada, on s’ofereix assessorament del joc, hi ha una proposta amplia i segura dels jocs i dels racons. Posem a la vostra disposició una ludoteca de joc simbòlic amb diversos racons de joc, una sala per fer manualitats i una ludoteca de jocs de taula.
La Ludoteca en Família va dirigida als infants de 0 a 6 anys i a les seves famílies. Cal que els nens i les nenes vagin acompanyats d’un adult.

Preus i horaris
Dilluns i Dimecres de 16’45 a 19h
Preu: 18€ mensuals

Cliqueu per veure la normativa de la Ludoteca en Família en PDF.

Activitats del primer trimestre del curs 2020-2021

DIA ACTIVITAT MATERIAL NECESSARI / OBSERVACIONS

Cliqueu per afegir a la vostra agenda online el calendari de la Ludoteca en Família

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres durant l’horari de Secretaria, venint al club o bé omplint aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres:

  Missatge

  Nom (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Teléfon

  He llegit i accepto la política de privacitat (obligatori)


  LOPD Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat de la Fundació Catalana de l’Esplai per tal de mantenir-lo informat de les nostres activitats. Li garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu  Esplai Bellvitge – Fundesplai. Si ho desitja, pot accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-se per escrit a Rambla de la Marina 161-177 08907 L’Hospitalet de Llobregat o trucant al  93 335 40 00 .

  Educant en valors als infants, joves, adults i famílies del barri de Bellvitge des del 1969