Vacances d’Hivern

Durant les vacances d’hivern a les escoles el club segueix fent activitats per a tots els nens i nenes. Us proposem uns dies d’actrivitats especials al club i sortides relacionades amb les festes. Un bon moment per compartir jornades amb les companyes i els companys del club i compartir tot allò que ni hi cap en una tarda d’esplai.

El Club d’Esplai Bellvitge porta més de 45 anys oferint una oferta educativa variada en el dia a dia dels infants i joves, i també en els períodes de vacances.

Petits i Mitjans Joves GEPIS

Casal d’Hivern

Dies: del 22 al  24 i del 28 al 31 de desembre. MÉS INFORMACIÓ EN BREU
   

Si desitgeu més informació només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per telèfon, que trobareu a la pàgina de contacte,  o bé omplint el formulari següent:

  Missatge

  Nom (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Teléfon (obligatori)

  He llegit i accepto la política de privacitat (obligatori)

  LOPD Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat de la Fundació Catalana de l’Esplai per tal de mantenir-lo informat de les nostres activitats. Li garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu  Esplai Bellvitge – Fundesplai. Si ho desitja, pot accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-se per escrit a Rambla de la Marina 161-177 08907 L’Hospitalet de Llobregat o trucant al  93 335 40 00 .

  Educant en valors als infants, joves, adults i famílies del barri de Bellvitge des del 1969