La colla de diables i tabalers

correfoc

En el nostre ideari ens marquem el foment de la identitat cultural dels infants, joves i famílies de la nostra entitat. Pensem que els nostres socis han de poder reforçar les seves arrels, la seva història i la seva autoestima en relació al seu país, Catalunya, és per això molt important el poder potenciar tot un conjunt de projectes i activitats relacionades amb la nostra tradició.

Si voleu estar al dia de les nostres sortides i actuacions, voleu veure les fotografies que hem fet o simplement voleu conèixer millor la colla podeu visitar la nostra pàgina de Facebook o bé seguir el nostre bloc.

La colla de tabalers

Es tracta d’un grup intergeneracional format per pares, infants, joves i GEPIS de la nostra entitat. Es va formar l’any 2011 i és un dels espais de participació de les famílies que per extensió participen també en altres moments de la vida de l’esplai. Realitzen una sortida mensual actuant, amb la colla de diables infantil o en solitari, en diferents festes populars.

La colla de diables infantil

És la colla de diables més antiga del barri i la primera que es va crear l’any 1984, a partir de la nostra colla i amb posterioritat es va crear la colla de diables adults de Bellvitge. Realitzen sortides a correfocs infantils dels barris de la ciutat i d’altres ciutats veïnes.

Vols més informació?


  Missatge


  Nom (obligatori)


  Correu electrònic (obligatori)


  Teléfon


  He llegit i accepto lapolítica de privacitat (obligatori)


  Educant en valors als infants, joves, adults i famílies del barri de Bellvitge des del 1969