Serveis

DSCN8235

Enguany, degut a les mesures de prevenció vers el COVID19, estem buscant la millor forma de seguir fent activitats per a tothom.

Ben aviat us informarem de com hem decidit fer-ho.

Al Club d’Esplai Bellvitge a més de les activitats i tallers diaris per als nostres socis/es també posem a la vostra disposició altres serveis que ajuden a millorar la nostra tasca educativa al barri.

 

Per a les escoles

  • Tallers d’estudi assistit: dirigit a a les escoles extraescolars del barri que vulguin oferir hores de repàs i suport en el mateix centre. Si voleu mes informació cliqueu aquest enllaç.
  • Colònies escolars: Si voleu organitzar unes colònies genials per als/a les vostres alumnes no dubteu en consultar-nos, segur que us farem una proposta que us agradarà. Si voleu més informació cliqueu aquest enllaç.
  • Tallers per a escoles: tallers dirigits a escoles d’educació infantil i primària en el nostre centre. Si voleu mes informació cliqueu aquest enllaç.

Per al barri

  • Celebració de festes d’aniversari: disposem d’un espai per a que les famílies que ho vulguin puguin celebrar els aniversaris dels seus fills i filles. Si voleu mes informació cliqueu aquest enllaç.

Per als sòcies del Club

  • Servei de recollida escolar: dirigit a aquelles famílies que no poden recollir els seus fills/es a l’escola i portar-los a l’esplai. Si voleu mes informació cliqueu aquest enllaç.

 

 

 

Educant en valors als infants, joves, adults i famílies del barri de Bellvitge des del 1969