Espai Familiar

mare jugant amb nen

Enguany, degut a les mesures de prevenció vers el COVID19, estem buscant la millor forma de seguir fent activitats per a tothom.

Ben aviat us informarem de com hem decidit fer-ho.

Un espai de joc i relació, on els infants de 0-3 anys viuen el seu primer espai social i, les famílies poden compartir inquietuds i necessitats. Els infants reben una proposta amplia i segura de joc i les seves famílies reben recolzament i assessorament en tot allò que envolta el món del nadó i la primera infància.

Per participar els nens i nenes de 0 a 3 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Horaris i preus
Horari: Pendent de confirmar
Preu: Pendent de confirmar

Descarregueu-vos la normativa de l’Espai Familiar

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres durant l’horari de Secretaria, venint al club o bé omplint aquest formulari:

  Missatge

  Nom (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Teléfon

  He llegit i accepto la política de privacitat (obligatori)


  LOPD Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat de la Fundació Catalana de l’Esplai per tal de mantenir-lo informat de les nostres activitats. Li garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu  Esplai Bellvitge – Fundesplai. Si ho desitja, pot accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-se per escrit a Rambla de la Marina 161-177 08907 L’Hospitalet de Llobregat o trucant al  93 335 40 00 .

  Educant en valors als infants, joves, adults i famílies del barri de Bellvitge des del 1969