Vacances de Primavera

Nen mirant fitxa d'informació de naturaLes activitats de vacances com les colònies i campaments, els casals… ens permeten treballar aspectes de la vida quotidiana, convivència, fer amics/es, descobriment de la natura, realització de nous projectes… són espais de creixement personal i educació en valors per als infants i joves que hi participen.

El Club d’Esplai Bellvitge porta més de 45 anys oferint una oferta educativa variada en el dia a dia dels infants i joves, i també en els períodes de vacances.

5 Raons per anar de colònies

 • Descansar i fer Salut
 • Estar lluny de la família
 • Aprendre a viure
 • Deixar descansar als pares i les mares
 • Els monitors/es, gent de confiança

Com cada primavera el Club d’Esplai Bellvitge organitza diferents tandes de colònies per als grups de de l’esplai.

Activitats de primavera 2021

Si desitgeu més informació només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per telèfon, que trobareu a la pàgina de contacte,  o bé omplint el formulari següent:

  Missatge

  Nom (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Teléfon (obligatori)

  He llegit i accepto la política de privacitat (obligatori)

  LOPD Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat de la Fundació Catalana de l’Esplai per tal de mantenir-lo informat de les nostres activitats. Li garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu  Esplai Bellvitge – Fundesplai. Si ho desitja, pot accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-se per escrit a Rambla de la Marina 161-177 08907 L’Hospitalet de Llobregat o trucant al  93 335 40 00 .

  Educant en valors als infants, joves, adults i famílies del barri de Bellvitge des del 1969