Casal de Setembre

INFORMACIÓ IMPORTANT
Degut a la pandèmia el funcionament del casal es pot veure alterar per les mesures de prevenció que el PROCICAT està preparant per a les activitats d’estiu. Després de l’experiència del juliol i l’agost de l’any passat encara no podem donar per tancada l’organització i programació del Casal. 
Així doncs prengueu-vos aquestes línies com a orientatives, nosaltres ho anirem actualitzant quan tinguem més informació.

L’arribada de l’estiu és un dels moments més importants per a l’esplai. Les activitats de vacances com les colònies i campaments, els casals, camps de treball, rutes i intercanvis.. ens permeten treballar aspectes de la vida quotidiana, convivència, fer amics i amigues, descobriment de la natura, realització de nous projectes… són espais de creixement personal i educació en valors per als infants i joves que hi prticipen.

Des de fa 50 anys el Club d’Esplai Bellvitge ofereix activitats educatives variades en el dia a dia dels infants i joves, i també en els períodes de vacances.

Horari base

Tot i que l’horari pot diferir per ajustar-nos al ritme i a l’edat del grup aquest és l’horari base amb el que organitzem el dia a dia.

8h a 9h –> Acollida de Matí
9h –> Arribada al Club i benvinguda
9.30h a 11h –> Primera activitat de Matí
11h –> Esmorzar
11.30h a 13h –> Segona activitat de Matí
13.30h –> Dinar
15h a 16.30h –> Acollida de Tarda

Els grups

Els grups del casal són els mateixos que el de l’esplai diari:

  • Secció de Petits
    • Follets i Espantalls (P3, P4 i P5)
    • Rodamons (1r i 2n de Primaria)
  • Secció de Mitjans
    • Isards (3r i 4t de Primaria)
    • Raïdos (5è i 6è de Primaria)

Les activitats del casal

El nostre casal combina les activitats de lleure de sempre amb sortides a la natura, culturals, lúdiques, etc… fora de l’esplai. Segons l’edat de les membres del grup introduïm dinàmiques més o menys intenses.

La resta dels dies les activitats es fan majoritàriament al club i per als grups més grans aprofitem els parcs i places del barri per fer-ho. Per a les activitats d’aigua dels grups de Follets, Espantalls i Rodamons disposem de l’espai del terrat; i per als grups més grans aprofitem els sorrals del Club i anem a la piscina dos matins a la setmana.

Podeu consultar les activitats en aquest enllaç.

L’equip de monitores

Com durant tot el curs, el nostre equip és especialista i format en lleure amb molta experiència en la realització d’activitats diàries, casals, colònies i campaments. Cada grup tindrà la seva persona referent durant tot el casal, només pot canviar durant els dies de colònies i campaments, a més de suports puntuals per a les activitats que ho requereixin.

Educant en valors als infants, joves, adults i famílies del barri de Bellvitge des del 1969