La 3a Gimkana Solidària de l’estiu

Els infants pateixen la crisi econòmica quan els seus pares es queden sense feina, o sense casa, o quan mengen malament, quan es deteriora l’ambient familiar, quan es redueixen les inversions en educació, sanitat i serveis socials, quan no poden fer activitats extraescolars, i quan no poden anar de vacances. Els infants també tenen dret al lleure!

Sabies que cada any milers d’infants i joves deixen de participar en activitats d’estiu (colònies, campaments, casals…), perquè les seves famílies no s’ho poden permetre?

La Gimcana Solidària de l’Estiu és una competició per equips amb un doble objectiu. D’una banda, superar les proves que es proposaran mensualment i participar a la Gran Final del mes de setembre. De l’altra, aconseguir donatius per ajudar a que els infants i adolescents de famílies amb dificultats econòmiques puguin participar a les colònies d’estiu.

La Fundació Catalana de l’Esplai destinarà els donatius aconseguits pels equips a comprar material esportiu i de muntanya, imprescindible per participar a les colònies, campaments, etc. Aquest material es donarà a infants i joves de famílies amb necessitats econòmiques.

L’equip del Club

La Cuca Trempada de Bellvitge va néixer fa tres edicions i està formada per monitors/es del Club.  En l’edició anterior vàrem acabar entre els 10 primers equips classificats i enguany volem millorar aquesta posició.

Per aquest motiu us animem a participar de les activitats que proposem a través de la nostra pàgina, a la que podeu clicar “M’agrada”. Estigueu ben atents/es!

I vosaltres que podeu fer?

Doncs crear un equip i participar-hi! Animeu-vos i formeu un equip per ajudar-nos a recollir diners per a tots aquells infants que ho necessiten. Podeu donar d’alta el vostre equip en aquest enllaç.

No ho dubteu, segur que podeu preparar activitats d’allò més divertides i ser uns grans contrincants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *