Excursió de Famílies 2015: el resum

Hola a tots i totes!

Excursió de Famílies'15 (119)Comencem la setmana amb les activitats de l’Excursió de Famílies encara ben recents. Han estat un parell de dies a la casa de colònies de Mas Cabàlies, on l’equip del club ha compartit jocs, tallers i excursions amb les famílies del club..

Durant el cap de setmana ens ha vingut a visitar la Tina i hem conegut al miner de les mines del poble d’Ogassa. Ens han donat la benvinguda, ens han animat a fer les activitats i fins i tot, els més petits, van ajudar a trobar al miner a trobar el carbó que havia perdut.

A més a més un taller amb fang en família, una estona en que el menjador es va convertir en una ludoteca de jocs de taula i en el taulell d’un Cluedo que van haver de resoldre les famílies després de posar a dormir als/les més petits/es.

Excursió de Famílies'15 (110)El diumenge ens vàrem llevar “ben d’hora, ben d’hora” per recollir i esmorzar abans de marxar d’excursió. Ens vàrem dividir en dos grups, un va anar a Ogassa i l’altre va pujar fins al Puig de la Caritat. El bon temps i el bon ambient ens van acompanyar durant les excursions i tothom va poder complir l’objectiu del matí: estar en família i en contacte amb la natura!

Per a tots/es els que vareu venir, i també per aquells/es que vulguin veure com ens va anar, podeu anar a la selecció de fotografies que hem penjat al nostre Facebook des d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *