Comença el mes d’octubre

Bona  tarda a tots i totes!

Ja tenim aquí el mes d’octubre, comencen les activitats i la rutina diària de les tardes al Club. Com ja sabeu, cada mes us entregarem la revista InfoClub on podreu trobar-hi notícies sobre les activitats que farem o hem fet, quines seran les activitats de dissabte del mes i un calendari amb els dies mes importants del mes entrant.

Com que és possible que aquesta setmana no el tinguem preparat us informem de que:

    – El divendres dia 4 de 21h a 00h  es trobarà al club per fer un sopar i veure els vídeos de les seves activitats d’estiu.

   – Aquest dissabte dia 5 tenim l’Expocolònia 2013. Mantenint l’horari dels dissabtes (16:30h a 19:30h) dedicarem la tarda a retrobar-nos amb el nostre grup d’estiu i veure els vídeos amb les fotografies de les colònies, campaments, rutes i casals. Tot i que podeu venir a les 16:30h, començarem el passi de vídeos a les 17:30h i, evidentment, les famílies també hi podreu assistir. Per enllestir farem un petit berenar per a tots i totes els que heu vingut a veure les fotos.
Per als i les que vulgueu les fotos i el vídeo de la vostra estada podeu portar un llapis de memòria USB, o be apuntar-vos a la llista per que us ho gravem en un CD.

    – El dissabte 12  no hi ha activitat de dissabte ja que es festiu.

    – El dijous 31 celebrarem la Castanyada. Ja publicarem més informació més endavant.

Ben aviat tindreu a les mans l’InfoClub del mes d’octubre i en format digital en aquest mateix bloc.

Gràcies per seguir-nos i ens veiem al Club!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *