La màgia de l’estiu al Club

Ja tenim obertes les inscripcions a les activitats d’Estiu 2014. Enguany, el Club, tornem a organitzar 3 casals d’estiu per a totes les edats, dues tandes de colònies per als més petis, 4 tandes de campaments per als grups de mitjans i joves 1 i 3 i un camp de treball per al grup de joves 2 i uns dies de càmping per al grup de GEPIS.

Ben aviat publicarem més informació sobre les reunions de famílies per explicar cada activitat, estigueu atents/es al Facebook i al bloc!

Des del dia 7 d’abril ja podeu passar a inscriure els vostres fills/es durant l’horari de secretaria, de 16h a 20h.

Rifa de l’Estiu

rifaEnguany tornem a disposar dels talonaris per a la rifa d’estiu. Els talonaris estan a disposició dels socis que participen de les activitats d’estiu per un preu de 2€ el talonari. Amb els diners obtinguts de la venta de les butlletes, 2€ cada una, podeu finançar les colònies dels vostres fills/es.

Cada butlleta es una participació en el sorteig d’un cap de setmana  de natura en pensió complerta per a 2 adults i 2 infants a una de les cases de colònies de Fundesplai.

Moltes més activitats

A més de les nostres activitats, Fundesplai ha reunit en una pàgina web totes les activitats per a infants que organitzen els diferents esplais de la Federació i també les vacances en família que tenen preparades.

Podeu veure la pàgina en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *