Recomanacions del mes de gener

http://unamicames.wordpress.com/
http://unamicames.wordpress.com/

Hola a tots i totes!!

Ja comencem un any nou i reprenem les nostres recomanacions. El mes de gener és un mes ple de nous propòsits per a l’any que comença, alguns realment nous i d’altres que son mes antics però que encara no hem pogut complir.

És ben cert que moltes vegades ens proposem coses que per una cosa o altra al final no podem/volem complir. Per aquest motiu hem pensat en donar-vos un cop de mà amb alguns enllaços de contingut variat que potser us podran ajudar per als “Nous propòsits 2014”.

– Comencem amb una petita guia de com plantejar-nos els nostres nous propòsits. Es un escrit per a un objectiu en concret però de ben segur que podem adaptar-ho a les nostres necessitats:  http://unamicames.wordpress.com/2012/12/18/any-nou-propossits-nous/

– Si el vostre bon propòsit és fer mes esport us deixo l’enllaç a una pàgina on trobareu rutes pels diferents Parcs Naturals de Catalunya. Una web on trobareu ben explicades moltes rutes arreu del territori, està feta per la Diputació de Barcelona:
http://www.diba.cat/parcs/itineraris/

– Un altre propòsit per a l’any no potser és passar més temps en família així doncs esperem que el següent enllaç sigui interessant per a vosaltres:
http://www.sortirambnens.com/

I fins aquí les nostres petites recomanacions del mes. Segur que ens hem deixat molts dels vostres bons propòsits per aquest any 2014 però també estem segurs que fareu tot el possible per a que es compleixin!

Salut i ens veiem ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *