Uns dies de convivència i bons moments

Hola a tots i totes!

Ja tenim a la vora les “vacances”, entre cometes per que no ho son per a tots,  de l’anomenada Setmana Santa. Uns dies de trencar amb la quotidianitat de l’escola, les extraescolars, els tallers a l’esplai… Uns dies per aprofitar i gaudir del bon temps i recarregar les energies per al que queda abans de l’estiu.

excursió estiu

Les colònies son una bona manera de passar uns dies lluny de casa, convivint amb els companys/es d’esplai, els monitors/es, les noves responsabilitats, dies plens de jocs i cançons, dies de taller, d’excursió, la guitarra, les lliteres, les habitacions compartides amb el grup, les feines, l’ambientació tan màgica com sempre…

Per això, un any mes, MARXEM DE COLÒNIES. 

casa de colònies cal ganxo

Enguany anem a la casa de Cal Ganxo, podeu consultar la pàgina de la casa clicant aqui, per passar els tres dies que duraran les colònies. Marxarem del 14 d’abril, a les 9h, fins al dia 16, a les 17h, amb el Club com a pùnt de sortida i d’arribada de l’autocar. El preu de les colònies és de 125€.

Si voleu més informació podeu passar pel club o posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o al Facebook.

Us esperem a tots i totes per poder fer unes grans colònies, per que sense vosaltres no son possibles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *