Arriba la Festa Esplai

Ja la tenim aquí! Un altre any per gaudir-la en família, enguany es celebra el dia 6 de maig al Parc Nou del Prat. I com sempre nosaltres no hi podem faltar, ja tenim obertes les inscripcions per que pugueu venir amb nosaltres.

Recordeu que serà un dia ple d’activitats i tallers per a totes les edats i tota la família. Els adults que hi volgueu participar també podreu gaudir del concurs gastronòmic, la biciruta, la gimkana, el mercadet d’intercanvi, … Tot això i més per passar un bon dia en companyia dels teus fills i altres pares i mares del Club i d’altres esplais.

Si voleu venir amb nosaltres només heu de passar-vos per la secretaria del club per fer la vostra inscripció, reservar cadires i taules per dinar (si, també farem un dinar entaulats on podreu portar el vostre menjar o comprar-lo al servei de bar de la festa) i l’autocar si no voleu anar-hi conduint! Tot això és gratuït si vens amb nosaltres! Tots els infants que s’inscriguin, a més, tindran la samarreta també de forma gratuïta! L’activitat serà de 9:30h a 18h amb sortida i arribada al Club.

Anirem actualitzant aquest post amb les novetats que anem rebent durant aquests dies.

Animeu-vos i participeu-hi, segur que ens ho passarem molt bé!

carta pares Festa esplai 12 per descarregar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *