Benvingudes al Curs 2020 – 2021

Benvolguts pares, mares, tutors i tutores,

Passades les vacances estiuenques, ens posem en contacte amb vosaltres per donar-vos la benvinguda al nou curs 2020/21. Tot l’equip estem treballant de valent per preparar aquest curs tan especial. Us demanem la vostra col·laboració i que ompliu el següent formulari que ens ajudarà en la nostra planificació del curs:

Les activitats d’aquest curs començaran el proper dijous 1 d’octubre, amb l’horari habitual. Les activitats estan adaptades al protocol que ens farà arribar la Direcció General de Joventut. En breu disposareu del pla de funcionament per aquest curs. Mentrestant us podeu descarregar el protocol provisional clicant a l’enllaç següent:

I, com l’any passat, cal que demaneu hora per fer l’entrevista amb la responsable i formalitzar la vostra inscripció. Podeu trucar a partir d’avui mateix.

En cas de no realitzar la inscripció continuareu sent socis de l’entitat amb una quota única anual de 27€.

Si esteu interessats en el servei de recollida escolar haureu de fer la inscripció a secretaria.

Us relacionem a continuació les dades d’interès que heu de tenir en compte aquests mesos de setembre i octubre. A la web del Club trobareu informació sobre leas activitats previstes per a la resta del curs

  • Dilluns 14 de setembre: Inici d’inscripcions amb cita prèvia.
  • Dijous 1 d’octubre: Inici de les activitats de curs

Per qualsevol informació, no dubteu a trucar-nos.

Cordialment,

Xavi Castellano

Director

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *