La Festa Major i el txiringuito del Club

Hola a tots i totes!

Aquest any ampliem la nostra participació a les Festes Majos de Bellvitge. Afegim als tallers per als nens/es, el correfoc infantil i la trobada de Grallers i Gegants, l’organització del txiringuito animats per la iniciativa dels joves del projecte d’oci nocturn “El Sótano”.

Durant tota la setmana prèvia estarem preparant la decoració, les comandes, els menús, les activitats… Aquest any també podreu gaudir de les fotografies de les activitats d’estiu allà mateix, gaudint del txiringuito i de les Festes Majors del barri. Així doncs us convidem a passar-vos pel txiringuito durant les Festes i així retrobar-nos després de tants dies.

També volem demanar-vos ajuda. Els i les que vulgueu participar activament de l’organització del txiringuito podeu trucar al club o posar-vos en contacte amb nosaltres a través del bloc o el facebook. Estarem encantats de gaudir de la vostra ajuda i companyia durant els dies de la Festa Major.

Us afegim la carta que rebreu a la bústia juntament amb la informació de l’inici del curs. Així la podreu llegir tan bon punt la descarregueu:

Carta Txiringuito

Seguiu atents/es al bloc i al fecebook!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *