Ja Tornem a Ser Aquí!

Hola a tots i totes!

Com ha anat l’estiu? Nosaltres ja tornem a començar al Club. Aquest any ens esperen algunes novetats, activitats divertidíssimes i altres sorpreses que ja us anirem descobrint al llarg del curs. Aquest més comencem forts: del 3 al 7 de setembre el Casal de Setembre, participem de les festes majors organitzant tallers per als nens/es, també ens trobareu organitzant un dels txiriguitos durant els dies que duri la festa major, el dia de portes obertes a l’esplai, etc…

Aprofitem per fer-vos arribar la carta d’inici de curs amb les informacions bàsiques per a l’inici de curs. Destaquem que, ja que participem activament de la Festa Major del barri, no obrirem el dia 12 de setembre sinó que ho farem el dilluns dia 17 de setembre. Això afecta a totes les activitats que fem al club així com per a les recollides escolars. Aquesta carta també la rebreu per correu ordinari.

També volem comunicar-vos un altre canvi: a partir d’ara la secretaria del club estarà oberta només a les tardes, de 16 a 20h. Podreu passar a fer la inscripció a partir del dijous dia 6 de 16 a 20 hores.

Podeu descarregar les cartes aqui:

Carta Inici Curs 2012-2013

Carta Recollida Escolar 2012 – 2013

Fins Aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *