LA MILLOR SETMANA DE CASAL!!!!!!

Aquesta és l’ùltima setmana de casal, èns ho pasarem genial.

El dilluns van anar a la piscina del tennis Gran Via,  vam gaudir de l’ aigua i vam tornar el club. A continuació, vam anar el menjador de l’escola la Marina.A la tarda vam gaudir del tems lliure.Mes tard vam fer un taller de cuina,broquetes  de fruita amb xocolata!!!

Dimarts ens vam anar d’ excursió al Museu Marítim de Barcelona.Vam veure un mini video del Titanic , una exposició del museu.Després vam fer temps lliure en un parc. A continuació vam anar a la Plaça Espanya a dinar i ja més tard vam tornar al Club.

Dimecres vam gaudir de jocs d’ aigua al sorral del club , vas er molt divertit per que vam posar la cara en un gibrell on hi havia aigua amb colacao i teniem que trobar caramels! Després vam pujar al terrat del club i vam fer “manguerazos” per acabar-nos de refrescar. 20 minuts abans de marxar al menjador ens vam aixugar i ens vam canviar per anar al menjador del Marina. De menú teniem espirals de colors amb tomàquet i de segon pollastre al forn amb pastanagues. De postre: plàtan. A la tarda vam fer dos activitats, la primera era de fer un llangardaix amb boletes i després vam celebrar l’ aniversari de la nostra companya Anna, que ens va portar sucs, pastissos i patates per celebrar-ho. Les monitores ens van posar música i van ballar amb nosaltres.

Dijous hem anat a la piscina del Tennis Gran Via. Avui hem coincidit amb el grup de Follets i Espantalls. Ha estat divertit. Hem tornat a dinar al club i avui hem fet una rotllana al terra de la sala doble i hem dinat tots junts. La Raquel ha dit que posessim música per que sino estavem tots callats i semblava un dinar aborrit. Al posar musica ens hem animat tots una mica. A la tarda farem la festa d’ aniversari de la Raquel per que ella dema no vindra per que te festa. Ens ha dit que te una cosa per cadascund e nosaltres, esoperem que siguin xuxes que ens agraden molt. Dema anirem tots a l’ illa fantasia.. tenim moltes ganes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *