Crònica d’un cap de setmana familiar – Dissabte

Amb aquest vídeo començava el cap de setmana que ens portaria a compartir un parrell de dies en una casa de colònies anomenada Can Massaguer. Una aventura per donar un cop de mà a l’Aviador i al Petit Príncep ens va servir de fil conductor per a les activitats del cap de setmana.

caminantUna excursió va encetar les activitats, calia buscar l’avió estavellat i, tal com deia el vídeo, semblava que havia caigut prop de Breda. Unes pistes ens van guiar durant tot el camí fins arribar al poble, però cap rastre de l’avió. Només informació dels punts on tenien previst aterrar.

Ja de tornada a la casa i havent fet la distribució de les habitacions i després de menjar ens vàrem posar a donar un cop d’ull als possibles punts d’aterratge de l’avió fins que, en un d’aquests, van aparèixer l’Aviador, el Petit Príncep i la Guineu! Anàven buscant les peces de l’avió i les eines per reparar-lo, però s’havia fet de nit. Així doncs varem decidir que l’endemà els ajudaríem a buscar el que faltava, nosaltres ja teníem les peces trobades al camí cap a Breda.

Amb tot això ja era de nit! Dutxes, jocs de taula i sopar van precedir al joc de nit familiar en el qual també van ser protagonistes les famílies. Després del joc, i amb el pijama posat, unes quantes cançons a la vora de la llar de foc van servir per dir “bona nit” als nens/es i “pares, prepareu-vos per al joc!”

Un clàssic joc de la bandera, monitors contra famílies, i una vetllada tot xerrant amb un petit pica- pica va tancar aquest dissabte tan intens i cansat! 

Va quedar molt clar: Sembla que només fem que menjar!

Properament, seguirem amb el diumenge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *