En família

Hola a tots i totes.

Aquest darrer cap de setmana, i com cada any, hem organitzat des de l’esplai el Cap de Setmana de Famílies. Aquesta vegada però, amb menys famílies de les que esperàvem. Es cert que la crisi no és una bona ajuda per aquest tipus d’activitats, no son barates i sovint passa que es converteixen en un luxe per a moltes de les famílies que, dia a dia, ens confien als seus fills/es.

Des de l’equip de monitors/es del Club som conscients de que és una activitat cara i, des de ja fa un parell d’anys, contribuïm amb la reducció de costos organitzant-la i participant-hi de forma voluntària.Tots fem aquest esforç per que creiem que és un bon moment per a que les famílies es relacionin amb els seus fills/es, i amb la resta de famílies del club, en un entorn diferent a l’habitual en molts casos.

Per a mi, és un cap de setmana important. Un cap de setmana que trec del meu temps lliure per fer una activitat “laboral” per que crec en aquest “bon moment” del qual he parlat abans. Són dos dies que puc aprofitar per conèixer una mica més a les famílies que em confien els fills/es i deixar que aquestes també em coneguin a mi sense les presses de la recollida d’un dia entre setmana. S’està convertint en un costum, molt sa segons el meu parer, la sobretaula del diumenge parlant de tot allò que afecta als nens/es, durant el cap de setmana que hem passat hem jugat, caminat, compartit àpats i parlat de tot i més! Però la sobretaula del diumenge està dedicada als nens/es, només a ells.

Per a mi son moments importants, moments que m’omplen com a monitor ja que veig clarament que, juntament amb els meus companys/es, també tinc el suport i la confiança de les famílies. Podem parlar amb sinceritat d’aquells temes que preocupen i entre tots/es anem comentant i compartint les opinions que cadascú te.

No vull allargar-me més, només donar les gràcies a tots els pares i mares que varen confiar en nosaltres i varen poder venir aquest cap de setmana amb nosaltres. I espero que l’any vinent siguem més i ens ho passem molt millor!

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *