Recomanacions del mes de novembre

Drets_infants

Iniciem una sèrie de publicacions mensuals amb les quals volem recomanar-vos alguns enllaços a articles, pàgines web o notícies que nosaltres hem trobat i creiem que podem compartir amb vosaltres. Les recomanacions seran temàtiques sobre alguna cosa important del mes en qüestió o bé sobre algun tema important.

Aquestes recomanacions estan obertes a suggerències, així doncs si voleu compartir amb nosaltres alguna cosa que heu trobat només cal que ens ho feu arribar.

El dia 20 de novembre de 1986 es celebra a les Nacions Unides la Convenció sobre els drets de l’infant. Des d’aquell dia el 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants. Així doncs aprofitem per recomanar-vos aquests enllaços:

  • Els resultats d’aquesta convenció. La Generalitat de Catalunya posa a la nostra disposició tot el text resultant de la convenció del 20 de novembre del 86.
  • Recursos per a infants i famílies. En aquesta web trobarem diferents recursos per treballar els Drets dels Infants. Activitats per a ells/es i recursos per a famílies i professionals.
  • Xarxa de Drets dels Infants. Pàgina de la xarxa. Hi podreu trobar notícies, recursos i altres documents per conèixer i treballar els drets dels infants.
  • Gimcana digital. Pàgina de la gimcana digital que proposa la Fundació Catalana de l’Esplai per aquests dies.

Amb això tanquem aquest bloc de recomanacions. Esperem que pugueu gaudir d’aquest dia tant important per als nostres infants.

Salut i fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *