Expocolònia 2016

Ja fa un parell de setmanes que vàrem començar les activitats de dissabte.  I com cada any, ho hem fet amb l’Expocolònia.

L’Expocolònia vol ser una tarda de retrobament per totes aquelles persones que van participar de les activitats d’estiu. Una tarda en que hem combinat activitats per recordar les activitats d’estiu, durant la primera meitat de la tarda, i un passi de fotografies de les activitats d’estiu.

Els grups de joves

També repetint la fórmula d’anys anteriors, els grups de joves que van participar al campament a Montesquiu i a la ruta per Euskadi es van retrobar el divendres 7 al vespre.

Al arribar es van reunir per grups tot recordant les anècdotes i vivències de les respectives tandes. Va ser el moment en el que els joves van poder fer una pluja d’idees sobre les activitats i projectes que els agradaria fer aquest curs.

Un cop fet això ens vam tornar a reunir per fer el sopar i passar el que quedaria de nit junts. Al acabar vam baixar a la sala d’actes on vàrem veure plegats els vídeos de les dues tandes de l’estiu.

El grup de GEPIS

El 8 d’octubre els GEPIS També van començar els dissabtes d’aquest nou curs 2016-2017!

I de quina millor manera que trobar-nos tots/es plegats que recordant els moments únics, màgics i divertits que vam viure a les colònies d’aquest estiu! Es per això que vàrem aprofitar el matí per veure el passi de les fotografies de les colònies i, per acabar, varem gaudir d’un esmorzar tots junts!

Si voleu veure les fotografies del matí les trobareu a l’àlbum de Facebook

No heu vist els vídeos?

Doncs no us preocupeu! Podeu veure’ls en el nostre canal de Youtube. Hem fet una llista de reproducció per a que els pugueu veure tots:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *