Arriben les colònies de Primavera

Hola a tots i totes!
Com heu passat aquest cap de setmana de fred i neu? Doncs nosaltres comencem una nova setmana iniciant el compte enrere per a les Colònies de Primavera 2013. Enguany anem a la zona de les Guilleries, al costat del pantà de Sau i concretament a Can Mateu, una casa situada en uns terrenys que, juntament amb altres cases de colònies, te la Fundació Catalana de l’Esplai a la zona.

Colònies a Can Mateu

Les dates concretes de les colònies són els dies 25, 26 i 27 de març, des de les 9 del matí del dia 25 i fins a les 17h del dia 27. Seran tres dies molt intensos per als nois i noies, tres dies plens d’activitat: tallers, excursions, jocs i experiències conjuntes entre petits i grans. El preu de les colònies és de 110 euros, un preu ajustat que inclou l’autocar, l’allotjament, dues pensions complertes (el dinar del primer dia cal portar-lo), el material i els monitors/es que acompanyaran al grup.
Així doncs ja podeu passar pel club a apuntar-vos, o demanar més informació, en l’horari habitual de 16h a 20h. Us hi esperem!

Per als que vulguin veure més informació sobre la casa només cal que visiteu el següent enllaç a la pàgina de la casa de colònies.

Casa de colònies Can Mateu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *