Cap de Setmana de Famílies

Hola a tots i totes.

Després d’un cap de setmana llarg per als més menuts, i normal per a la majoria, engeguem el Cap de Setmana de Famílies 2012! Serà el proper cap de setmana, 10 i 11 de novembre, i anirem a l’alberg Viladoms (Castellbell i el Vilar). Com ja és tradició el Cap de Setmana de Famílies és un bon moment per reunir-nos tots/es i poder gaudir d’un cap de setmana ple d’activitats i jocs per a les famílies. Un cap de setmana de convivència on, a més de gaudir en família, podreu veure quines són les dinàmiques que segueixen els vostres fills/es a les colònies i campaments que fem a setmana santa i estiu: El bon dia, parar i desparar taula, activitats de matí, tarda, nit, el bona nit, les ambientacions…

Com hem comentat abans un dels punts forts d’aquest cap de setmana és l’ambientació,que lligarà totes les activitats que farem durant aquests dos dies. Enguany sembla que uns personatges coneguts per grans i petits tenen algun tipus de problema: sembla que els dibuixos animats estan en perill!!! Què estarà passant? S’han posat d’acord tots els dolents, en Gargamel, els Trolls, en Mashirito, l’exèrcit de la Cinta Vermella… per fer la vida impossible a la resta de personatges? De moment, ni tan sols nosaltres en sabem res més, acompanyeu-nos en aquest cap de setmana i segurament descobrirem què està passant.

Per als i les que vulgueu venir us deixem el díptic informatiu del cap de setmana i podeu passar per la secretaria del Club, de 16h a 20h, per apuntar-vos-hi. Enguany tenim moltes famílies engrescades, si us hi afegiu segur que ens ho passarem d’allò més bé!

Aquí teniu el díptic –> Cap De Setmana de Famílies 2012

I una mostra final del que va ser l’excursió del curs 2011-2012!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *