Quina Castanyada la d’aquest any!

Hola a tots i totes!

Un any més el Club d’Esplai Bellvitge va organitzar la Castanyada per als nens/es de l’esplai i també per als de L’esplai Pubilla Cases-Can Vidalet i els/les de Can Serra, tots tres esplais de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Enguany els més petits van poder gaudir d’una mini gimcana  amb jocs i tallers, durant tota la tarda. Juntament amb altres nens i nenes van fer punteria amb castanyes, es van maquillar, van fer una magnífica titella de la castanyera i van cantar i jugar fins que es van cansar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els mitjans també varen tenir la seva gimcana,  però com que ja són més grans la van fer per grups i al voltant del Club. Una gimcana moguda i ràpida on tots i totes van haver de posar en pràctica la seva força, el seu do de paraula per demanar signatures i cantar, la seva resistència per saltar a corda i la seva vergonya per fer petons amb els llavis pintats als monitors i monitores. La veritat es que no van parar i es van implicar molt durant l’estona que va durar la gimcana i, el que és més important, en van sortir molt satisfets/es!

Per tancar la festa, i abans de menjar-nos les castanyes, les castanyeres que ens van venir a visitar durant la tarda ens van presentar els tabalers i tabaleres dels esplais, que van fer una petita demostració d’allò que estan i han aprés durant els dies de pràctica. Van ser escoltats atentament per nens/es, pares, mares i familiars durant la breu actuació. Cal dir que van sonar d’allò més bé! Gràcies per participar-hi tabalers i tabaleres!

Després d’això les castanyes van acompanyar el fi de festa i el comiat dels nens/es que marxaven cap a casa o cap al seu esplai.

No volem tancar aquesta publicació sense fer esment a una de les activitats estrella, un any més, de la tarda: el Túnel del Terror. Com cada any va ser organitzat, muntat i realitzat pel grup de joves, alguns/es membres del grup de GEPIS i els seus monitors/es. Aquest any ens han presentat un hospital d’allò més tètric i fosc on els seus metges/sses i infermers/es semblava que s’haguessin tornat bojos , barrejats amb d’altres éssers estranys i aterridors.

Un any mes moltíssims/es joves del barri van apropar-se per demostrar la seva poca, o molta, por passant pel túnel que havia convertit tota la primera planta del centre en un passatge fosc i tètric. Us deixem algunes fotos del túnel i un enllaç al bloc dels Joves del Club d’Esplai Bellvitge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *