Un cap de setmana al peu de Montserrat

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre un grup de gent format per pares, mares, fills/es i monitors/es van respondre a la crida que les/els protagonistes de les sèries de dibuixos els hi varen fer. Així doncs, durant tot el cap de setmana van estar donant un cop de mà a l’Arale, la Heidi, la Clara, al Jake…. per a que poguessin tornar a les seves sèries, on els dolents estaven fent tot el que podien per fer-los fora.

Jocs de taula gegants, de nit amb les llanternes, tallers, una gran gimcana amb els personatges, els àpats, les habitacions… tots aquests moments van ser estones de convivència entre les famílies i els monitors/es, moments ben resolts i que segur que romandran al record durant molt de temps.

Finalment sembla que ens en vàrem sortir prou be de tot, els dolents varen fracassar i els/les protagonistes varen sortir-ne vencedors/es amb la nostra ajuda. Contents es van fer la foto amb nosaltres i, amb tot ben enllestit, van fer camí cap a les seves sèries.

Així doncs, des del club i en nom de tots els monitors i monitores volem donar les gràcies a tots els i les que vàreu gaudir amb nosaltres d’aquest cap de setmana de novembre. Esperem i desitgem que passéssiu un bon cap de setmana i que ens tornem a trobar l’any vinent, si pot ser, en major nombre per passar-nos-ho, altra vegada, tan bé com aquest cap de setmana.

Fins aviat!

PD: Estem fent un recull de fotos del cap de setmana, si en teniu feu-nos-les arribar per fer una carpeta comuna i així tenir-les totes. Moltíssimes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *