El primer InfoClub de l’any!

Hola a tots i totes!Reprenem el curs, els tallers diaris, els dissabtes i l’InfoClub. En el d’aquest mes trobareu informació sobre, com sempre, les activitats de dissabte però també sobre el casal de Nadal, la setmana de Joc i Joguina, el Carnaval i els nous espais del Club per a les famílies: L’Espai Familiar i la Ludoteca en Família.

Aquest més de gener aprofitarem per fer Portes Obertes de l’Espai Familiar (dies 14,15 i 16 de 10h a 12:30h), de la Ludoteca en Família (dies 14, 15 i 16 de 16:45h a 19h), del grup de Follets P3 (dies 23 i 24 de 16:30h a 19h) i dels grups d’Isards i Raïdos de 3r a 6é de Primària (dies 30 i 31 de 16:30h a 19h). Així doncs, estigueu atents i atentes si voleu venir a provar algun d’aquests espais o grups o coneixeu algú que ho vulgui fer.

També volem aprofitar aquest escrit per comentar-vos que hem fet un calendari per que pugueu consultar les activitats que fem al club. Podreu veure’l clicant al dibuixet del calendari que trobareu a l’esquerra del bloc i l’anirem actualitzant quan sorgeixin noves activitats.

Com sempre estigueu atents al Facebook, ja que si hi ha qualsevol canvi ho publicarem allà!

DESCARREGUES:

InfoClub Gener’13

Autoritzacions Petits                           Autoritzacions Mitjans                     Autoritzacions Joves

Autoritzacions GEPIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *