InfoClub Febrer

Hola atots i totes!
Com ha anat el cap de setmana? Espero que molt bé! Nosaltres hem anat d’excursió, el dissabte els Follets, Espantalls, Rodamons, Isards i Raïdos varen visitar la Vall d’Olzinelles. Va ser una excursió senzilla i tranquil·la que, tot i les baixes temperatures de les primeres hores del dia, va ser càlida i confortable gràcies a que el sol ens va acompanyar durant tot el dia.
Els/les joves també van tenir la seva excursió: pujar al Tagamanen. Un diumenge d’esport i natura com el dissabte per ela petits i mitjans.

Aquest dissabte també vàrem començar a repartir l’InfoClub del mes de febrer. En el número d’aquest més podreu trobar, com sempre, les activitats de dissabtes del grup, la informació del Carnaval i una prèvia del que serà el 1r Mercadet d’intercanvi, una proposta realment interessant!
També volem destacar que les activitats de dissabte d’aquest més sofriran petits canvis ja que només farem dos dissabtes normals dels quatre possibles. Ho trobareu tot a l’InfoClub que podreu descarregar en els enllaços següents.

DESCÀRREGUES

InfoClub Febrer’13
Autoritzacions Petits 02-13 Autoritzacions Mitjans 02-13
Autoritzacions Joves 02-13 Autoritzacions Gepis 02-13
Doncs això ha estat tot, ens veiem pel Club!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *