Ja tenim aquí el Carnaval!

Doncs si! Un any mes comencem els preparatius per aquests dies de festa i disbauxa que aviat començaran. I com sempre, el Club d’Esplai Bellvitge organitza activitats especials per aquests dies:

DIJOUS GRAS -7 de Febrer-

Enguany tornem a obrir les festes de Carnaval amb l’arribada del Rei i el seu seguici, el concurs de Truites i el berenar per a les famílies.
El concurs de truites és obert a tothom. Un jurat format per nesn/es, pares, mares i monitors/es s’encarregarà de determinar quina és la truita mereixedora de cada premi. Per participar només cal que porteu la vostra truita durant el mateix dia 7 de Febrer al Club. La deliberació final es farà a les 17:30h, no s’acceptaran més truites després d’aquesta hora. L’horari del dia és el següent:

18:00h – Arriba el Rei i el seu seguici!
18:20h – Premis del Concurs de Truites
18:30h – Berenar de truita i pa amb tomàquet

RUA DE CARNAVAL -10 de Febrer-

Com ja sabeu, també, el Club participa de la Rua de Carnaval del barri de Bellvitge i és per aquest motiu que organitzem una comparsa amb carrossa i tot! Enguany el Carnaval està molt més a prop del que ens pensem, així doncs cal que ens afanyem a preparar les disfresses. Com ja heu pogut llegir a l’InfoClub d’aquest més el tema que hem triat es en Wally, un viatger que sempre està envoltat de gent diferent i que, sovint, costa trobar-lo.
Totes les famílies que vulguin venir a fer-se la disfressa poden fer-ho entre el dia 30 de Gener i el 5 de febrer de 17h a 20h. També, fins al dia 1 de febrer qui vulgui pot venir a fer la carrossa de la comparsa
Enguany també busquem un grup de famílies que vulguin encarregar-se de la creació d’un nou Rei Carnestoltes. Si hi voleu participar feu-ho saber als monitors/es del Club!
L’horari del dissabte serà el següent:

10:00h – Trobada al club per disfressar-nos
11:30h – Rua de Carnaval 2013
13:30h – Recollida del nens/es a la plaça del Mercat

DIMECRES DE CENDRA-13 de Febrer-

Per enllestir la setmana us esperem per celebrar el judici al Rei Carnestoltes. No us perdeu aquesta tarda especial amb actuacions i tot! Aquest serà l’horari del dimecres:

17:20h – Judici del Carnestoltes
17:30h – Rua de l’enterrament
18:00h – Crema del Carnestoltes
– Amb actuació dels Diables
18:30h – Xocolatada final de festa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *