Posant guapo el club. Jornada d’Acció Comunitària

Rebuda de la Jornada
Rebuda de la Jornada
El passat dissabte 25 de maig, va ser una jornada especial al Club. Nens/es, joves, monitors/es , voluntaris, col.laboradors i famílies vàrem reunir-nos per treballar plegats i “Posar guapo el Club”, lema de la jornada. Per poder portar a terme amb èxit les tasques que calia realitzar, es van formar cinc grups de treball on cadascú podia aportar els seus coneixements a les feines escollides.

A partir de les 9,30 un cop feta la rebuda, es van organitzar cinc equips de treball: “Cosim” per cosir els fulards i els tratges de diables, “Pintem” per pintar passadissos de la 1ª planta i escales, “Construïm el casal Jove” per pintar el Casal jove, “Fem jardí” per construir un jardí al terrat i deixar-lo ben maco de cara a l’estiu i “Pengem pancartes” per col•locar les pancartes de l’estiu i la placa amb el nom de l’esplai a la façana.

La jornada va ser tot un èxit d’assistència i, sobretot, de resultats: tenim cartell nou, unes pancartes que destaquen la façana vermella de l’edifici, un magnífic jardinet al terrat, el primer pis gairebé pintat, els fulards per als nostres joves excursionistes enllestits del tot i el casal jove net, pintat i llest per a que els joves comencin a muntar-lo. Com sempre no tot va ser bufar i fer ampolles, els imprevistos que van sorgir no van ser ni pocs ni senzills, però gràcies a la col•laboració de tots/es van ser superats.

A mig matí i per agafar forces els mitjans de l’esplai van preparar un esmorzar solidari per recaptar fons per a l’equip del Club de la Ginkama solidària “La Cuca Trempada”. Si encara no sabeu de que es tracta ho podeu consultar en el següent enllaç. Amb aquest esmorzar hem fet pujar el nostre marcador!

Per finalitzar aquesta Jornada d’Acció Comunitària vàrem fer un dinar de germanor, entre tots i totes vàrem muntar un magnífic menjador al sorral i allà vàrem recuperar totes les forces xerrant i dinant tots/es junts/es.

Abans d’acomiadar-nos, ens hem de felicitar tots plegats per la feina feta i l’ambient distes i de relació que es va viure al llarg de la jornada.

Felicitats gent del Club!!

En Breu penjarem les fotografies del dia, estigueu atents/es al bloc i al facebook!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *