Comencem el mes de maig

Logo Festa Esplai

Hola a tots i totes!

Deixem enrere un mes d’abril que sembla que s’acomiada amb pluja i cels amb filtres d’Instagram incorporats.Ha estat, també el més de les trobades Col·lectives de Petits i Mitjans, el de la inauguració de l’Espai Familiar del Club i de la magnífica Diada de Sant Jordi.

Aquest darrer diumenge va tenir lloc la Festa Esplai. Tots vàrem poder gaudir de les activitats preparades per a les diferents edats i també per a les famílies. Els nens/es s’ho van passa d’allo més bé i les famílies també varen poder gaudir de la Gimkana que havíem preparat per elles i després també varen poder participar del Concurs Gastronòmic, autèntiques obres d’art!

Podeu consultar les fotos de la prova de la Cadena de Roba de la Gimkana  l’àlbum de Facebook.
També volem comentar-vos que nombrosos mitjans de comunicació varen mencionar la festa, podeu veure la notícia que va publicar l’Ara en el següent enllaç

Aquest mes també tenim en ment una trobada molt especial. Una jornada de famílies en la que proposem un matí preparant coses del festival de fi de curs, aprofitant els coneixements de les famílies per millorar i mantenir la salut del club o bé simplement treballant tots junts, nens/es, famílies i monitors, per fer del club un lloc millor.
Aquesta proposta encara està per definir, així que seguiu atents/es al facebook i a les informacions que enviem des del club per conèixer les novetats d’aquesta proposta.

Per enllestir, com sempre, aquí us deixem l’Infoclub de Maig i les autoritzacions per a que ho pugueu mirar i descarregar.

InfoClub Maig’13
Autoritzacions Petits
Autoritzacions Mitjans
Autoritzacions Joves
Autoritzacions GEPIS

Ens veiem al Club!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *