Inauguració dels Espais Familiars

Inauguració dels Espais Familiars
Inauguració dels Espais Familiars
El dijous dia 11 va tenir lloc la inauguració dels Espais Familiars del Club d’Esplai Bellvitge. Aquesta inauguració va tenir lloc el mateix dia que s’inauguraven altres espais familiars com els de l’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet i els de l’Esplai Espurnes.

A la inauguració hi van assistir famílies del club, usuaris/es de l’Espai Familiar des de que va començar a funcionar, monitors/es d’altres esplais, representants de la Fundació Catalana de l’Esplai i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat

Uns breus parlaments van iniciar la inauguració, hi van intervenir en Carles Barba, vicepresident de la Fundació Catalana de l’Esplai; en Xavi Castellano, director del Club d’Esplai Bellvitge i l’Antonio Bermudo, regidor del districte Bellvitge-Gornal en representació de l’Ajuntament d’Hospitalet de Llobregat. Una visita a les instal·lacions i un berenar, preparat pels nens/es del Club, van acabar de completar la tarda del dijous.

Com ja sabeu l’Espai Familiar del Club d’Esplai Bellvitge està obert al barri el dimecres de 10h a 12:30h, i la Ludoteca en Família dilluns i dimecred de 16:45h a 19h.

Des d’aqui volem donar les gràcies a tots/es els/les assistents/es per havier-nos donat suport en aquest dijous tan especial, sense vosaltres aquesta inauguració no hauria estat possible.

I si encara no heu vist la notícia a TV l’Hospitalet us deixem el tall que fa referència a la inauguració. Podeu veure’l aquí.

En breu podreu veure els parlaments al nostre canal de Youtube

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *